Shkodra kthehet në fushëb.e.tejë, Basha mbledh njerëzit në pr.otestë, Rama e injoron k.e.q, i p.l.as fotot e pabesueshme…

Teksa Partia Demokratike dega Shkodër ka paralajmëruar pr.otesta ditën e hënë, duke i bërë dhe thirrje publike kryeministrit Edi Rama t’i mbajë duart larg nga Shkodra, për të mos e shndërruar kryeqendrën e Gegnisë në një fushëb,etejë të parë pë,rp,lasjesh, Kryeministri bën veprimin e radhës.

Në një status në rrjetin social Facebook, Rama njofton se rruga Shkodër-Velipojë është drejt përfundimit, ndërsa iu sjell qytetarëve disa foto nga aksi rrugor.

Statusi i Ramës:

Drejt përfundimit rruga Shkodër – Velipojë, një tjetër aks turistik i shumëpremtuar dhe i shumëpritur për 30 vjet, i cili do të pasohet nga aksi tjetër strategjik për zhvillimin e turizmit në bregun e Adriatikut, Velipojë – Shëngjin😁