“Shtrëngoje këtu! Fort! Ndieje fort aty”, Prokuroria nis procedim penal për gjyqtarin ma.niak

Prokuroria ka nisur sot procedim penal ndaj gjyqtarit Roland Hysi, i cili është përfshirë në një skandal korr.upsioni dhe se.ksual. Hysi shfaqej në emisionin “Stop”, duke i kërkuar një gruaje të divorcuar se.ks dhe ryshfet në mënyrë që të mos humbiste kujdestarinë e vajzës.

Njoftimi i Prokurorisë

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë, duke u nisur nga pamjet filmike të transmetuara në datën 08.01.2019 në emisionin “Stop” të televizionit “Klan”, kryesisht, ka rregjistruar proçedim penal për veprat penale “Ushtrimi i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtojnë funksione publike” dhe “Korrupsioni pasiv i gjyqtarëve, prokurorëve dhe funksionarë të tjerë të drejtësisë”, të parashikuara nga nenet 245/1 dhe 319/ç të Kodit Penal.

Në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë së Shtetit janë duke u kryer veprimet e nevojshme hetimore, me qëllim hetimin e plotë të rrethanave të ngjarjes dhe të përgjegjësisë penale të personave të përfshirë.