Sigurohet video/ Ja momenti kur g.oditet Tom Doshi

Pas përfundimi të mbledhjes për Konstituimin e Këshillit Bashkiak, kryetare e së cilës u zgjodh Brisela Kadia, deputeti Tom Doshi është go.ditur jashtë ambienteve të Bibliotekës së Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Deputeti Tom Doshi është treguar i guximshëm dhe është futur përmes protestuesve, por kjo i ka irrituar këto të fundit.

Ai është ndjekur me brohorima nga turma e protestuesve përgjatë rrugës, ndërkohë që efektivët të shumtë të policisë ishin në lëvizje për të mbrojtur deputetin.

Por teksa po ndiqnin deputetin, njëri nga efektivët është shtyrë nga protestuesit e indinjuar dhe ka përfunduar në tokë.

Videon e gjeni te linku i mëposhtëm:

https://www.youtube.com/watch?v=-pX3onxldoM&feature=player_embedded