Sk.andali/ Pas Sakos go.det Klosi. Si u tallën me të prekurit nga tërmeti? Deklarata që po na sho.kon: Po ju jepet….

Teksa e para që inicioi idenë e përmendjes së yjeve të hoteleve ku po strehoheshin  të prekurit nga tërmeti ishte ish-kryebashkiakja Sako e cila dha dorëheqjen ditën e djeshme, sot ka go.ditur edhe Ministri Blendi Klosi.

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi i cili në një postim në Facebook ka shkruar:  “Mbrëmje e qetë, si në një familje të madhe! Me kryeministrin Rama, në Harmonia Hotels Group⭐⭐⭐⭐ në Durrës, ku banorëve të prekur nga tërmeti u ofrohet shërbim po aq i mirë🙏sa edhe turistëve të huaj të cilët tashmë kanë prenotuar pushimet për sezonin e ardhshëm.” Pra ministri thekson se banorëve të prekur nga tërmeti u ofrohet shërbim si ai i turistëve të huaj pasi janë akomoduar në hotele shumë të mira, me 4 yje.