Të bëhesh i padukshëm nuk është më një ëndërr (Video)

Kur është fjala për mbulesë të padukshme, gjëja e parë që iu bie ndërmend njerëzve është filmi Harry Potter dhe mbulesa e padukshme e tij.

Edhe pse një teknologji e tillë deri tani është paraqitur vetëm në filma, duket se mbulesa e padukshme është bërë realitet.

Një faqe kineze ka publikuar një video në Facebook, ku shihet kjo mbulesë e padukshme duke u përdorur nga njerëzit, transmeton Gazeta Express.

Me këtë mbulesë të padukshme njerëzit do të mund të udhëtonin kudo, pa u vërejtur. Shikojeni: