Të shtëna me armë zjarri në qendër të kryeqytetit britanik, mbyllet ura

Të sht.ëna me ar.më zj.arri janë raportuar në qendër të Londrës pak pas mesditës së të premtes.

Ura e Londrës është mbyllur pasi policia iu përgjigj raportimeve për të shtëna me ar.më zj.arri.

Një gazetar i BBC ka thënë se ishte duke shëtitur kur ka parë një përleshje mes disa personash, ndërsa më pas kanë nisur të sht.ënat.

Ai ka thënë më tej se policia iu përgjigj duke hapur zj.arr. Aktualisht është e paqartë dinamika e ngjarjes dhe nëse ka persona të lënduar.