Tr.agjike/ Ajo u mbyll në dhomë, postoi foton, iu tregoi hallin që e kish zën dhe më pas mori vendimin e pakthyeshëm, pedagogu..

Ruby Seal, 15 vjeç, u fiksua k.e.q me SNAPCHAT, duke kaluar deri në tetë orë në ditë në internet pas shkollës, dhe filloi të vuajë pro.bleme të shëndetit mendor.

Ruby u gjet e vd.ekur nga motra e saj binjake gjatë pushimeve në shkollë. Mamaja, Julie, 42 vjeç, nga Cumbria, tha që ajo beson se media sociale ndikoi në marrjen e vendimit drastik.

“Media sociale ishte si një ilaç për Ruby – ajo ishte e varur”, tha pedagogu i kolegjit, i cili ka tre vajza të tjera adoleshente, tha për Sunday People.

“Ishte e fiksuar dhe nuk merrej me jetën reale. Ajo u tërhoq dhe u izolua në të – gjithmonë në dhomën e saj, duke kërkuar pëlqime dhe përgjigje për problemet në telefonin e saj nga njerëz që nuk mund t’i jepnin. Ishte një vend që ajo të fshihej nga realiteti, ndërsa kërkonte edhe vërtetim nga bashkëmoshatarët e saj. Ajo shkatërroi gjithçka tjetër në një kohë kur ajo gjithashtu u bë me të vërtetë e padenjë mendërisht”, tha e ëma.

This slideshow requires JavaScript.