Tym e flakë nga studentët, çfarë po ndodh tek Kryeministria

Studentët vijojnë protestën tyre para Kryeministrisë, pas ndërprerjes së përkohshëm për shkak të festave të fundvitit dhe kthimit të tyre në shtëpi.

Ata kanë marshuar nga fakultetet e tyre dhe janë bashkuar para Kryeministrisë kur kërkojnë plotësimin e kërkesave të tyre, mes të cilave; uljen e tarifës së studimit, përmirësimin e kushteve në konvikte apo anulimin e ligjit të arsimit.

Si dje ashtu edhe sot, ata paralajmëruar për surpriza për kryeministrin Edi Rama, ndërsa është zbuluar njëra prej tyre.

Pak minuta më parë ata kanë ndezut tymyese dhe flakadanë duke i hedhur ato në drejtim të Kryeministrisë.