U dashurua me hoxhën e martuar, 28 vjeçarja ndërmerr aktin ma.k.abër, policia zbulon se e vërteta ishte komplet ndryshe…

Në Policinë e Mitrovicës, më 5 nëntor, një person ka ngritur padi se është kë.r.cënuar nga një femër. Policia njoftoi se ka filluar procesimin për këtë vepër penale, ka.nosje. Burri që bëri kallëzimin tha se ishte kë.r.cënuar nga një fermër, e cila kishte përdorur edhe ar.mën.

Kur Policia kosovare shkoi në vendin e ngjarjes, nuk gjeti armë, por gjeti një gëzhojë.

Pasi e hetoi këtë situatë, Policia e Mitrovicës ka arrestuar vajzën që e kishte kërcënuar burrin në fjalë, me iniciale S. T, 28 vjeçe. Asaj iu gjet edhe pistoleta me të cilën kishte qëlluar mbi burrin për ta kërcënuar.

Kësisoj, mbi të rënduan dy akuza: ‘Kanosje’ dhe ‘Përdorim i armës’ dhe 28-vjeçarja u vu në paraburgim për 48 orë.

Por, si qendron e vërteta? Mediat kosovare sot kanë zbuluar detaje interesante pas aktit që është detyruar të kryejë kjo femër.

Sipas mediave, 28-vjeçarja ishte dashuruar me një hoxhë, që ishte i martuar dhe me dy fëmijë e banonte në fshatin Zhabar të Mitrovices. Hoxha i kishte premtuar se do ta ndahej nga gruaja dhe do të martohej me të.

Por, pas premtimeve dhe dashurisë, hoxha e ka mashtruar të dashurën e vet dhe ajo, e dëshpëruar, ka qëlluar me pistoletë në mesnatë pranë shtëpisë së tij në Zhabar të Mitrovicës, për ta paralajmëruar.