Ua sa e rë.ndë/ Sigurohet video, makina merr f.l.akë në ecje, shoferi lu.fton me z.j.arrin në mes të autostradës

Një makinë është përfshirë nga f.l.akët në autostradën Tiranë-Elbasan. Z.j.arri që ka përfshirë makinën ka qenë shumë i madh ku si pasojë automjeti është shk.rumbuar i tëri.  Kjo makinë ishte marrë me qira nga shoferi i automjetit. Ndërsa shkaqet e z.j.arrit kanë ardhur si pasojë e një defekti teknik.

Për shkak të dj.egies së plastikës dhe të gomave rreth vendit të ngjarjes janë përhapur re të mëdha tymi. Ndërkohë policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe po heton për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Video e plotë në linkun e mëposhtëm:

“>http://