“Unë e sjell se ju e dashuroni”. Kush është 21- vjeçari që guxoi kaq shumë sa e pranoi para të gjithëve…(foto)

Tra.fikimi i d.r.ogës nga shqiptarët është një problem shumë shqetësues në Angli. Të paktën kështu raportojnë mediet britanike.  BBC ka shkruar së fundmi rrëfimin e një shitësi shqiptar të ko.k.ainës.

Sipas kësaj medie Rexhino Toska, pasi është arr.estuar ka pranuar se shiste ko.kainë duke thënë se e bënte këtë për shkak se anglezët e dashurojnë këtë d.r.ogë. Përpara oficerëve, ai tha: “Unë sjell ko.kainë për shkak se anglezët e dashurojnë ko.kainën”.

21-vjeçari është burgosur pasi u kap me dr.ogë me vlerë 850 sterlina në makinën e tij Mercedes. Toska ishte ileg.alisht në Britani dhe pasi policia e ndaloi, ai u tregoi një patentë italiane me emrin: Maurizio Conti. Kur oficerët morën një përkthyes italian për të folur me të, u bë e qartë se ai nuk dinte italisht.

Gjykata e dënoi me 30 muaj b.urg. Ai  do të deportohet pasi të kryejë gjysmën e dënimit.