Ur.gjente/ Nëse jeni duke pushuar në Shëngjin largohuni menjëherë, pas al.armit del video…

Një z.j.arr i përmasave të mëdha ka rënë ditën e sotme në malin e Shëngjinit. Fl.akët kanë përfshirë zonat e zonën afër plazhit ku ndodhen dhe shumë banesa.

Fl.akët rrezikojnë edhe disa lagje të qytetit, nëse nuk ndërhyhet në kohë nga institucionet.

Deri në orën 13:00, edhe pse flakët kanë kohë që kanë nisur, në vendin e ngjarjes nuk ka qenë asnjë zjarrfikëse.

Nga banorët raportohet se zjarri ka rënë gjatë mbrëmjes së djeshme.

Video më poshtë e siguruara nga “Koha Jonë” tregon rrezikun që u kanoset banesave në qytet nga zjarri.

Video ndodhet te linku i mëposhtëm:

https://streamable.com/s/qf1mh/frjrmc#