Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën sh.okuese

Një çift të cilet janë ndarë, pasi vajza ishte shumë materialiste, eshte bere virale ne rrjet kohet e fundit.

Biseda e tyre ne Whatsappka bere xhiron e botes pasi djali e hodhi ne rrjetet sociale.

Vajza kur zbuloi se me kë kishte të bënte, u bë keq.

Ja biseda e tyre në Whatsapp:

Vajza: Dëgjo, mos e merr personale, por kam frikë të vazhdojmë me këtë historinë tonë. Mbase do më gjykosh, por unë prej disa muajsh dal me një mjek. Ti do të jesh gjithnjë murator, e unë do të fitoj gjithnjë më shumë para se ty.

Djali: Cfarë arsyetim i maturuar, bravo!

Vajza: E pastaj si t’ja shpjegoj tim eti? Je një djalë i mrekullueshëm por i përkasim dy botëve krejt të kundërta. Preferoj ta mbyll këtë histori më mirë tani se sa në të ardhmen që mund të shkaktojë edhe dhimbje.

Djali: Ok, pajtohem me zgjedhjen tënde. Megjithatë, unë e bëj muratorin sepse e kam pasion, por a e di ti që kompania e familjes sime ka 62 punëtorë dhe fitojmë në një vit shumë më shumë se ti, yt atë dhe gjithë familja jote mund të fitojë gjatë gjithë jetës?

Kam një shtëpi në Nizza, një në Romë, dy në Milano, një në Cortina dhe të tjera që nuk dua t’i përmend.

Në garazh kam një Mercedes, një Lamborghini dhe një Ferrari?
Por a e di se kush është ajo që më vret më shumë? Që pas një muaji që kemi qenë bashkë, unë kuptoj se ti më ke ‘skanuar’ për ato që kam, jo për atë që jam.

Vajza: Nuk kam fjetur gjithë natën, ndihem si budallaqe. Shpresoj ta rikuperoj këtë gabim që kam bërë. Më mungon pafund.

Vajza pasi ai nuk i kthente përgjigje: Më është thyer zemra, të lutem më kthe një përgjigje.

Djali: Për problemet e zemrës duhet të flasësh me një doktor, unë jam murator!ShkodraNews