Vajza nga Lezha: Si më shiti shoqja për një iPhone, ai më bëri të…fort!

Një vajzë ka rrëfyer historinë e trishtë të jetës së saj. Vajza thotë se i ka besuar me zemër një djali, por ky i fundit e ka keqtrjatuar dhe dhunuar. Kjo është historia e rrëfyer.

“Edhe mua më ka ndodhur që një person shumë i afërt ma ka futur shumë keq.

Jam një vajzë 29 vjeçe e lindur në Lezhë dhe studio jashtë vendit. Edhe pse moshë e madhe, asnjëherë nuk është vonë për shkollim.

Pork am kaluar një histori shumë të dhimbshme jete. Kur erdha këtu u bëra shoqe me një vajzë shqiptare.

Nisëm të ndamin dhe qeratë bashkë. Por ajo vinte nga një familje shumë e varfër dhe shumë herë unë paguaja më shumë para për shtëpinë dhe ushqimet.

Dembele ishte, nuk punonte. E vetmja gjë që kishte qejf të bënte ishte të ndërronte dashnorët.

Nejse, përmes saj u njoha me një djalë. E pëlqeja shumë. Por ai që natën e parë që qëndruam bashkë në intimitet me ka dhunuar.

Sepse mua më ra celulari dhe ishte një shoqe që më pyeste kur do e takoja. Edhe pse e mori vesh që ishte vajzë, ai sërish më dhunoi fort edhe seksualisht.

Sipas tij telefoni nuk duhet të më binte natën as nga familja nëse isha në shtrat me të. Me pak fjalë mora vesh që ishte i droguar dhe i dhunshëm.

E që të afrohej me mua, se në fakt në fillim e refuzoja, ai shoqes i kishte blerë një iPhone që të më bindte mua.

Shpëtova prej të dyve sepse i tregova gjithçka vëllezërve dhe ata i kërcënuan.

Por imagjino të isha një vajzë pa mbështetje? Si ma ktheu ai ndjenjën që unë kisha për të…”, shkruan vajza.