Vëllai i rrinte mbi kokë në çdo moment, e reja merr vendimin befasues për virgjërinë e saj

Shume persona e shohin me perparesi faktin se sjellja e nje vajze adoleshente ka lidhje shume me menyren se si ajo eshte rritur ne familjen e saj, eshte ndrydhur apo e kane lene te lire.

Një 21 vjeçare e cila ka pasur vellane mbi koke si cekan, ka nxjerrë në shitje vir.gjërinë, duke shpresuar se me paratë që do të fitojë të ketë mundësi për të udhëtuar në të gjithë botën.

Modelja e re është shprehur se deri më tani ka marrë disa oferta që kapin shifrat e 250 mijë eurove, por kjo nuk është mjaftueshëm për të.

Ajo shprehet se ka dëshirë që ta shesë vi,rgjërinë për 1 milion euro, e tashmë ka nisur dhe një ankand.

E pyetur se përse kishte marrë një vendim të tillë ajo tregon se dëshiron që të jet5ë e lirë dhe të bëjë çfarë të dojë me jetën e saj.

“Vij nga një familje shumë konservatore, që nuk më linte të dilja me djem. Kisha vëllain e madh që më ruante gjatë gjithë kohës, ndërsa për vete bënte çfarë të donte. Nuk ishte e drejtë”, tregon Penelope.