VIDEO/ Çelësi anglez fluturon në autostradë dhe… Si ky aksident s’keni parë ndonjëherë

Një çelës anglez që ‘fluturon’ në autostradë dhe përplaset në xhamin e parmë të një makine.

Pamjet e pazakontë janë filmuar në Britani.

Teksa nget makinë, një drejtues mjeti përballet me një incidentin gati të pabesueshëm: Papritmas një çelës anglez përplaset me xhamin e makinës. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU