VIDEO/ Po raportonte për ndeshjen, gazetares i ndodh e papritura e madhe

Të papriturat për gazetarët janë pjesë e detyrës së tyre, madje edhe kur raportojnë për sport. Shembulli është ajo që i ka ndodhur gazetares së i Espn Laura Rutledge.

Teksa raportonte në një ndeshje regbi, ajo u godit dhe u rrëzua në tokë nga dy lojtarë të cilët përfunduan jashtë vijave kufizuese të fushës.

Ndeshja zhvillohej për kampionatin universitar të NCAA midis Xhorxhias dhe Masaçutsets.

Pavarësisht përplasjes, gazetarja e Espn nuk raportohet se ka pësuar lëndime. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU