Video tr.onditëse/ Nuk i bindet, mamaja rr.e.h b.a.rbarisht fëmijën e mitur, e mbyll në kafazin e qenve, por ajo që i ndodh të…

Në video shihet që një grua e cila dhu.non ba.r.barisht një djalë 10-vjeçar. Pasi e rr.e.h në mënyrën më të rë.ndë të mundshme ajo e mbyll në të njëjtin kafaz ku kishte dhe qen.

Videoja e rë.ndë është publikuar nga media e njohur amerikane CNN.

Aktet vandale kanë ndodhur në Nigeri, ku një grua 24-vjeçare rrahu keq një 10-vjeçar, e cila është arrestuar menjëherë pas publikimit të kësaj videoje.

Video ndodhet te linku më poshtë:

“>http://