Videoja të hipnotizon fare! Shikoni gjuetinë e pabesueshme të kameleonit

Ajo është një kafshë e rrallë, falë aftësisë për tu kamufluar me agjentin.

Por një veçori tjetër e kësaj kafshe, është gjuha e gjatë, me të cilin kap prenë.

Bëhet fjalë për kameleonin.

Në këtë video tregohen imazhet se si kameleoni gjuan një insekt.

Ajo që vihet re është se kameleoni e përgatit terrenin me kujdes dhe shumë ngadalë, ara se zvarraniku të vendosë veprim gjuhën e tij shumë të shpejtë, për të kapur insektin.

Pas publikimit në rrjetet sociale, pamjet kanë bërë xhiron e botës. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU