Vijojnë rastet e rënda/ Akuza për ped.ofilo, arres.tohet këngëtari i njohur

Akuza të forta kanë rënë mbi emrin e reperit të njohur R. Kelly i cili është arr.est.uar në Chicago për nga.cmim sek.su.al ndaj të mit.urve dhe ped.opo*nografi. Këngëtari 52 vjeç ishte në liri me kusht për një rast të mëparshëm pasi dyshohet se ka abu.zuar sek.sua.lisht ndaj katër femrave, tre prej të cilave në atë periudhë ishin min.orene.

Ylli 52 vjeçar, i muzikës R’N’B në 1996 kryesonte klasifikimet në të gjithë botën. Në 2002 u kap me materiale pedo.por*ografike dhe doli edhe një video që shihej në shtrat me një vajzë. Pak më vonë dolën edhe aku.zat për nga.cmim ndaj ish bashkëshortes së tij, me të cilën këngëtari ka tre fëmijë.

Në 2008 u mor vendimi dhe artisti u shpall i pafajshëm për mungesë provash, por nuk e mori më veten nga akuzat. Pavarësisht bojkotimit nga disa shtëpi diskografike, R Kelly vazhdoi punën. Bashkëpunoi me Jay Z dhe Uscher, regjistroi një këngë dedikuar presidentit Barak Obama, me titullin “I Belive” dhe në 2013 bëri një duet me Justin Bieber.

Por, telashet shtuan më shumë pasi në vitin 2013 u shfaqen disa dokumentare “Surviving R Kelly”, që detajonin histori për të, që ndiqte vajza adoleshente në fillimet e karrierës së tij.Dhe akuzat e fundit rrezikojnë ta zhysin atë përfundimisht në hije dhe në bojkot total nga industria muzikor.