Zbulohet arsyeja/ Ja pse femrat bërtasin kur bëjnë s*ks

Se.ksi është një prej kënaqësive më të mëdha të jetës, ku piku i kënaqësisë ndodh me arritjen e org.azmës. Kemi menduar gjithmonë se femrat ulërasin instinktivisht gjatë raportit se.ksual, me arritjen e kulmit të kënaqësisë.

Në të vërtetë një studim i publikuar në revistën shkencore “Archives of S.exual Behavior” ka zbuluar se nuk ekziston asnjë lidhje mes org.azmës së femrës dhe shprehisë me zë.

Kjo pasi u zhvillua një sondazh bazuar në 71 femra me moshë nga 18 deri në 48 vjeçe, dhe në pjesën më të madhe të rasteve, u zbulua e vërteta.

Femrat që ulërasin me forcë gjatë raportit se.ksual, e bëjnë vetëm për të kënaqur dhe stimuluar partnerin.

Klithmat kësisoj përdoren si instrument manipulimi, në mënyrë që mashkulli të arrijë i pari or.gazmën. Në pjesën më të madhe të rasteve, kjo gjë përdoren nga femrat kur mërziten gjatë aktit, lodhen ose nuk ndihen mirë.

Nga ana tjetër meshkujt, binden se ato klithma janë prej kënaqësisë për shkak të performancës së tyre në shtrat.